Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

 • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

 • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

 • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

 • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

 • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

 • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Ένωση άθεων: Διψά για χρήμα και εξουσία;


Απίστευτες ιστορίες εξελίσσονται καθημερινά στην πρώτη ένωση άθεων που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα.


Τον Μάιο του 2010 ορισμένα μέλη του blog και του forum «Αθεΐα», προχώρησαν στην ίδρυση της Ένωσης Άθεων με σκοπό όπως μας έλεγαν, την προώθηση της εκκοσμίκευσης της πολιτείας και ότι φυσικά συνεπάγεται αυτό. Μόλις επτά (7) μήνες αργότερα κάποια βασικά πράγματα φαίνεται … πως έχουν αλλάξει.

Προσωπικά από τον πρώτο καιρό που αντίκρισα αυτήν την είδηση, θεώρησα ότι κάποιοι άνθρωποι που δυστυχώς είναι απομακρυσμένοι από την αλήθεια της πίστεως μας και κατ’ επέκταση μπλεγμένοι μέσα στην πλάνη του αθεϊσμού, θέλησαν απλά να προωθήσουν τις δικές τους απόψεις.


Διάλογος που φανερώνει την ανάμειξη ανθρώπων που έχουν ασχοληθει με την πολιτική. (κλικ για μεγέθυνση)

Νόμιζα πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμιά σχέση με πολιτικά κόμματα και δεν έχουν σκοπό το χρήμα και την εξουσία σε αυτό το μάταιο μας κόσμο. Η αλήθεια όμως πραγματικά σοκάρει! Εξοργισμένος ο “πνευματικός πατέρας” της ένωσης εκτοξεύει τα κατηγορώ του. (κλικ για μεγέθυνση)

Κατηγορίες που εκτόξευσε το άτομο που πήρε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της ένωσης άθεων, σχετικά με την ύπαρξη μυστικών ενεργειών από μικρή ομάδα ατόμων. (κλικ για μεγέθυνση)

Εντοπίζοντας κατά τύχη διάφορες συζητήσεις υποστηρικτών - μελών , διαπίστωσα γρήγορα πως ίσως τα αρχικά αιτήματα τους να μην ήταν και ο άμεσος κύριος στόχος τους. Οι καυγάδες ανάμεσα  σε μέλη και υποστηρικτές της Ένωσης, η ανταλλαγή κατηγοριών, η κλασική απειλή του αποκλεισμού από αυτή εάν κάποιος θελήσει να υπερασπιστεί την θέση του αλλά ακόμα και η απειλή μηνύσεων μεταξύ των  διαφόρων ατόμων, μάλλον φανερώνουν και άλλες πτυχές των ανθρώπων που απαρτίζουν την Ένωση Άθεων στη χώρα μας.


Κατηγορίες σχετικά με φιλοχρηματία, αντιδημοκρατικές αδιαφανείς διαδικασίες κ.τ.λ. (κλικ για μεγέθυνση)

Συγκεκριμένα παρατηρούνται κατηγόριες που έχουν να κάνουν με την συγκέντρωση και διαχείριση ποσών τα οποία προέρχονται είτε από ετήσιες συνδρομές που θέλουν να επιβάλουν σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε από συνδρομές κ.τ.λ., κατηγορίες σχετικές με την λειτουργία της Ένωσης, τα μέλη που την απαρτίζουν, τους στόχους καθώς και τις διοικητικές θέσεις.


Ανταλλαγή απειλών μεταξύ κύριων μελών ακόμα και για μηνύσεις!  (κλικ για μεγέθυνση)

Αναρωτιέμαι πως είναι ποτέ δυνατόν τέτοιοι χαρακτήρες οι οποίοι προφανώς και διακατέχονται από άγνοια για την Ορθοδοξία, αφού εάν γνώριζαν έστω και τα βασικά γι’ αυτήν δεν θα ήταν σε αυτή τη θέση, να έχουν μέσα στους σκοπούς τους και την φιλοδοξία να πείσουν τον Έλληνα Ορθόδοξο πολίτη για την ανηθικότητα κάποιων άλλων … που θυσιάζουν καθημερινά τις ζωές τους για την σωτηρία χιλιάδων ψυχών. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να επικαλούνται στοιχεία όπως αρετή, δημοκρατία, αξιοκρατία ή και ελευθερία. 


Παρατήρηση μέλους προς την ένωση για την πολιτική εσόδων. (κλικ για μεγέθυνση)


Πώς κατηγορούν κάποιους άλλους για συγκέντρωση περιουσιακών στοιχείων ενώ αυτοί σύμφωνα με το άρθρο 5 του καταστατικού της Ένωσης Άθεων είναι ανοιχτοί ακόμα και σε Δωρεές, κληρονομιές και κληροδοσίες;

Πώς είναι δυνατόν να μάχονται για την ελευθερία του ανθρώπου και τον ελεύθερο διάλόγο ενώ οι ίδιοι σύμφωνα και πάλι με το καταστατικό της Ένωσης, υποχρεώνουν τα μέλη της στα παρακάτω;

Άρθρο 7 – Δικαιώματα και υποχρεώσεις μελών και υποστηρικτών

Τα μέλη της Ένωσης εφόσον έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές υποχρεώσεις τους, δικαιούνται να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις και στις ψηφοφορίες για τα προς συζήτηση θέματα, να προτείνουν θέματα προς συζήτηση στη γενική συνέλευση, καθώς και να εκλέγουν και να εκλέγονται μέλη της Γραμματείας.

Πραγματικά παρατηρώντας ορισμένα θέματα, δημιουργούνται πολλά ερωτήματα καθώς και πολλές εκπλήξεις σε όλους εμάς.

Κλείνοντας αυτή τη μικρή ανάρτηση φαντάζομαι επίσης πως όποιο μέλος διατυπώσει την άποψη του για τα λιγοστά παραπάνω στοιχεία, το πιο πιθανόν είναι να κατηγορηθεί πως έχει άμεση σχέση με κάποιο τρόπο μαζί μου και να διαγραφεί έτσι ακόμα και από το forum. Δικαιολογίες μπορούν να βρεθούν εύκολα πολλές.


Σχετικές αναρτήσεις:


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν αυτοεκφυλιστεί! Δεν έχουν καμμιά σχέση μ' αυτό που υποστηρίζουν. Ο δρόμος της α-θεΐας είναι τραχύς, τον περνάμε όλοι κι όπου μας βγάλει. Αυτοί διάλεξαν τον εύκολο!

Ορθοδοξος είπε...

Αγαπητέ μου όλοι μας θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τέτοιου είδους οργανώσεις. Ακόμα και άνθρωποι που δεν πιστεύουν στο Θεό, τους χαρακτηρίζουν απλά ως αντί χριστιανούς και ανούσιους.

Τελευταίες δημοσιεύσεις