Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

  • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

  • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

  • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

  • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

  • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

  • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!


Μόσχα, Ρωσία, 20 Ιαν., 2010 / 12:11 πμ (CNA)

Μια από τις εικόνες και ένας Σταυρός
επιπλέουν σε μηδέν βαρύτητα
στον Δ.Δ.Σ.  Φωτο: Roscosmos.

Τα Ευαγγέλια, τέσσερις εικόνες, Σταυροί και ένα τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού έχουν επιβιβασθεί στο Ρωσικό τμήμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ΔΔΣ), ανακοίνωσε ένας Ρώσος κοσμοναύτης. Μια φωτογραφία τραβηγμένη από μέλος του πληρώματος του Σταθμού δείχνει μια Εικόνα και ένα Σταυρό να πλέουν στο κενό, κάτω από συνθήκες μηδέν βαρύτητας μέσα στον ΔΔΣ.

Γράφοντας στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Διαστημικής Εταιρείας (Roscosmos), ο κοσμοναύτης Μαξίμ Σουράγιεφ απαντούσε στα ερωτήματα των αναγνωστών σχετικά με τα θρησκευτικά σύμβολα μέσα στον Διαστημικό Σταθμό.

"Έχουμε τέσσερις άγιες εικόνες πάνω στο Ρωσικό τμήμα. Έχουμε επίσης και τα Ευαγγέλια και ένα μεγάλο Σταυρό", είπε - σύμφωνα με ένα μπλογκ που μεταφράστηκε από την Russia Today τον Νοέμβριο του 2009.

Η Russia Today ανακοίνωσε πως ο Τίμιος Σταυρός του Κυρίου είχε δοθεί στον Α.Ν. Μερμίνοβ, επικεφαλής της Roscosmos, από τον εκλιπόντα Πατριάρχη της Μόσχας, Κυρό Αλέξιο Β'. Ο Σταυρός είχε παραδοθεί στον Σταθμό το 2006 από το πλήρωμα του Σογιούζ TMA-8.

 
Διαστημικός Σταθμός πάνω από το Ιόνιο Πέλαγος

Ο Σουράγιεφ πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει ένα Σταυρό-λειψανοθήκη μέσα στην δική του καμπίνα.

"Μου τον είχε δώσει ένας ιερέας στο Μπαϊκονούρ πριν από την εκτόξευση. Ο πατήρ Ιώβ μου είπε πως ένα μικρό τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού πάνω στον οποίο σταυρώθηκε ο Ιησούς βρίσκεται μέσα στον δικό μου Σταυρό."

Επίσης πρόσθεσε πως ο δικός του Σταυρός είχε πάρει και ευλογία από το μεγάλο μοναστήρι του Σεργκέϊεβ Ποσάντ.

“Θα είναι μαζί μου κατά την διάρκεια όλης της αποστολής και θα επιστρέψει μαζί μου στην Γη", έγραψε ο κοσμοναύτης.

http://www.oodegr.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον.

Τελευταίες δημοσιεύσεις






http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/