Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

  • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

  • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

  • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

  • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

  • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

  • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ενημέρωση προς όλους τους διαχειριστές ιστιολογίων!


Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του blog.


Με λύπη μας αντικρίσαμε ένα ιστολόγιο που όπως φαίνεται ήρθε και αυτό στο χώρο του διαδικτύου με άσχημες διαθέσεις προς την αλήθεια της Ορθοδοξίας, γεμάτο φανατισμό, μίσος, χλευασμό και ειρωνεία προς τους συνανθρώπους και ιδιαίτερα τη χώρα μας και φυσικά φανερώνοντας θέλοντας η μη έτσι το υπερβολικά χαμηλό επίπεδο που έχουν οι διαχειριστές του και τα άτομα που το υποστηρίζουν.


Σημεία των καιρών θα μου πείτε και θα έχετε απόλυτο δίκιο …




Δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω, δεν αξίζει, απλά θα ήθελα να προειδοποιήσω κυρίως όσους διαχειριστές ιστιολογίων έχουν ανοιχτά τα σχόλια τους.
Καθημερινά παρατηρούνται “επιθέσεις” προς διάφορα blog και συγκεκριμένα σε ιστολόγια που φέρουν κάποιες δημοσκοπήσεις με σκοπό κατά το λογισμό τους, να αλλάξουν τα αποτελέσματα αυτών και να αφήσουν φυσικά χλευαστικά σχόλια!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρακάτω τους ανάρτηση:


Δυστυχώς αντικρίζοντας όλα τα παραπάνω διαπιστώνουμε αφενός πως κανένας άθεος δεν μπορεί να υποστηρίζει πλέον πως η αθεΐα είναι αρετή! όπως παρατηρώ σε διάφορα ιστολόγια και να μιλά για πολιτισμό και αρχές αλλά και αφετέρου την τεράστια αγάπη Του Θεού, ο οποίος ανέχεται κάθε μας πράξη – όπως και τις παραπάνω – περιμένοντας κάθε ημέρα στοργικά την επιστροφή μας στην πατρική Του αγκαλιά. Ελπίζουμε η μακροθυμία Του να συνεχίσει να μας δικαιολογεί, έως ότου κατανοήσουμε τα λάθη μας.


Ορθόδοξος

26 σχόλια:

FLOGA ΚΥΡΙΟΥ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ.ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.http://palioahrista.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

αργα ή γρήγορα θα σβήσουν και αυτοί, μεθ ημών ο Θεός

Ορθόδοξος είπε...

Προσωπικά και εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχει καλή κατάληξη αυτός ο χώρος. Λογικό είναι φυσικά με όλα αυτά που παρατηρήθηκαν.

Λυπάμαι με την σκέψη ότι κάποιοι από τους διαχειριστές αλλά και τα άτομα που το υποστηρίζουν, είναι Έλληνες πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως αν σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται μαζί τους συντομα θα βαρεθούν και θα σταματήσουν. Το να τους απαντήσει κάποιος σε ένα χυδαίο σχόλιο τους προσφέρει ευχαρίστηση. Είναι απλά μία ομάδα υπερδραστήριων νέων που προσπαθούν να εκτονωθούν χλευάζοντας τις απόψεις των άλλον. Φυσικά γνωρίζουν ότι καταβάλουν πολύ λιγότερο κόπο για να προσβάλουν κάποιον σε σχέση με αυτόν που θα τους απαντήσει σοβαρά. Γι' αυτό και επιμένω ότι πρέπει ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να ασχολείται μαζί τους. Είδα παρόμοιες αναρτήσεις και σε άλλα ιστολόγια και δεν είναι ωραίο θέαμα. Επίσης συμβουλεύω τους αναγνώστες να μην επισκεφτούν τον ιστοτόπο γιατί το περιεχόμενο είναι άκρως ακατάλληλο καθώς κάνουν συχνά αναρτήσεις που απεικονίζουν γυμνόστηθες κοπέλες. Ελπίζω να καταλάβουν σύντομα το λάθος τους.
Καλή συνέχεια.

mitsos είπε...

Δεν νομίζω ότι ασχολείται ο κόσμος μαζί τους – τουλάχιστον μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι – εάν πάρουμε υπόψη μας τις αναρτήσεις τους. Εκεί μέσα μπαίνουν φαντάζομαι ανήλικα άτομα τα οποία δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω.

Ανώνυμος είπε...

Από περιέργεια πήγα να δω την σελίδα και παραδέχομαι ότι το θέαμα είναι θλιβερό. Η σελίδα είναι γεμάτη με υβριστικές εικόνες και δημοσιεύσεις τις οποίες ακολουθούν χαιρέκακα σχόλια των αναγνωστών καθώς και πολλές ημίγυμνες φωτογραφίες χωρίς μάλιστα να προειδοποιεί τους νεαρούς χρήστες για την χυδαιότητα του περιεχομένου.
Αναρωτιέμαι που είναι οι γονείς αυτών που δημοσιεύουν όλα αυτά τα αίσχη και τι γνώμη έχουν για τα "καμάρια" τους.

Ανώνυμος είπε...

Είδα τα παραπάνω σχόλια και πιστεύω πως κάτι πρέπει να γίνει. Νομίζω είναι παράνομο μάλιστα, το να δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες χωρίς να ενημερώνουν τους χρήστες ότι η σελίδα απευθύνετε σε ενήλικους.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”

Φυσικα..αν τειρουσατε σιγη σε θεματα πιστεως θα χανατε το ποιμνιο (με αλλα λογια τα φραγκα).
Και τοτε πως θα κυκλοφωρουσαν oi "αντιπροσωποι του θεου στη γη" με Mercedes?
Ειμαι αθεος. Ειμαι μελος του
Ερυθρου Σταυρου και της Greenpeace..τουλαχιστο 1/3 της μερας μου ειναι αφιερωμενη στη βοηθεια στο συνανθρωπο και στο περιβαλλον γενικα. Αν μπορει εστω ενας απο σας να ισχυριστει κατι παρομοιο ας το κανει.. Αλλα μονο λογια ειστε.. "μεθ'ημων ο θεος" λοιπον..

Ορθόδοξος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 14 Σεπτεμβρίου 2010 11:30 μ.μ όπως τονίζω στη σελίδα About the blog, σχόλια τα οποία προωθούν ρητορική μίσους ή βία προς κάποιους συνανθρώπους μας, μηνύματα που μοναδικό σκοπό έχουν να προσβάλουν την προσωπικότητα συμπολιτών μας, έστω και εάν αυτοί είναι τελείως διαφορετικοί στις απόψεις τους από εμάς, ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
Σου το αναφέρω για την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δημοσιεύσεις κάτι παρόμοιο. Να γνωρίζεις από τώρα ότι θα διαγραφεί.

Συνήθως σχόλια τα οποία περιλαμβάνουν ύβρεις τα σβήνω οριστικά και δεν φαίνονται καν ότι υπήρξαν. Θα αφήσω όμως τα στοιχεία του παραπάνω ως απάντηση σε όλους υποστηρίζουν πως η αθεΐα αντιπροσωπεύει αρετές.

Αγαπητέ ανώνυμε 14 Σεπτεμβρίου 2010 11:32 μ.μ. λυπάμαι που από τα λόγια σου συμπεραίνω τα άσχημα συναισθήματα που τρέφεις για την Ορθοδοξία μας.
Να γνωρίζεις ότι η εικόνα που προβάλουν πολλές φορές τα Μ.Μ.Ε. όσον αφορά την εκκλησιαστική περιουσία και γενικά τη ζωή των κληρικών, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και για να το καταλάβεις αυτό ίσως θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την πίστη μας.

Σχετικά με τις δραστηριότητες που μου ανέφερες, έχω να σου πω συγχαρητήρια. Έχω γνωρίσει πολλούς άπιστους ανθρώπους στη ζωή μου που ενδιαφέρονταν πολύ για τον συνάνθρωπο τους και φυσικά ανθρώπους που υπάρχουν τυπικά μέσα στους χώρους της εκκλησίας και δεν είναι πρόθυμοι να προσφέρουν και πολλά. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων και ο Θεός φυσικά τις γνωρίζει καλύτερα από όλους μας.
Το θέμα όμως είναι ότι ούτε οι πρώτοι αλλά ούτε οι δεύτεροι είναι αρεστοί στο Θεό. Μάλλον αυτό θα έπρεπε να μας απασχολούσε.

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Και κρινατε σκοπιμο να χακαρετε το account e??? Αυτα σας μαθαινει ο θεος σας? Δεν θα κατσω να ασχοληθω με το αν υπαρχει θεος η οχι, ουτε να παρεθεσω επιχειρηματα. Δικαιωμα σας να πιστευετε οπως ειναι δικαιωμα μας να αρνουμαστε την "αληθεια" σας... Οι παραπανω κυριοι κανουν απλα χιουμορ. Και δν το χρησιμοποιουν σαν επιχειρηματα για την αθεια. Αν δεν σας αρεσουν αυτα που κανουν απλα μην μπαινετε στον κοπο να τα διαβαζετε. Κι εμενα με ενοχλουν κατι μπλογκ σαν τα δικα σας αλλα δεν μπηκα στον κοπο να τα χακαρω... ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ αν θυμαστε τι σημαινει...

Ορθόδοξος είπε...

Αγαπητέ Ernesto δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε. Σαφώς και δικαίωμα σας είναι να μην αποδέχεστε την ύπαρξη του Θεού. Μπορείτε να διαμορφώσετε την ζωή σας όπως εσείς ο ίδιος επιθυμείτε, αλλά με το ανάλογο τίμημα όμως αφού δεν θα είναι προς το συμφέρον της αιώνιας σας ψυχής.

Επίσης να είστε σίγουρος ότι φυσικά και υποστηρίζω την ελευθερία λόγου όταν αυτή δεν βλάπτει κάποιο συνάνθρωπο μου και δεν χρησιμοποιείται για κακό σκοπό.

Ανώνυμος είπε...

Ο χρήστης Ernesto μιλάει για αυτό
http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_1117.html

Είναι αληθινό;
Το έψαξα και δεν υπάρχει τέτοιος συντάκτης σε αυτό το blog. Ακόμα και να είναι αληθινό όμως απλά διεκδικεί την ελευθερία λόγου, δεν την στερεί σε κανέναν. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο σχόλιο του ernesto.

Ανώνυμος είπε...

Ernesto οι παραπάνω "κύριοι" δεν κάνουν χιούμορ, κάνουν καραγκιοζιλίκια.Το μπλόγκ του καθενός είναι ο προσωπικός του χώρος και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τον ξεφτιλίζει. Πες στους "κυρίους" πως ο κόσμος έχει λιγότερο ελεύθερο χρόνο από τους ίδιους για να κάθεται να σβήνει σχόλια με τις ώρες, πράγμα που κοινώς σημαίνει ότι δεν έχει την όρεξή τους.Αν αυτοί θέλουν να στηρίξουν το μπλόγκ τους στην γελοιοποίηση των υπολοίπων πρόβλημά τους, δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να τους τρώμε στη μούρη.Όσον αφορά τη φράση σου "Αν δεν σας αρεσουν αυτα που κανουν απλα μην μπαινετε στον κοπο να τα διαβαζετε" νομίζω πως ταιριάζει απόλυτα η παροιμία "εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι".Από τη στιγμή που ξεκινάνε να παρενοχλούν ιστολόγια που δεν τους αρέσουν, ο παρενοχλημένος έχει δικαίωμα να αντιδράσει, εκτός αν νομίζετε πως θα κάνετε ότι γουστάρετε και στην καλύτερη θα σας χειροκροτήσουμε!Είστε οι τελευταίοι που δικαιούνται να μεταχειρίζονται το "άμα δεν σας αρέσει" τη στιγμή που οι φίλοι σου επιτίθενται χωρίς να τους προκαλεί κανείς μόνο και μόνο επειδή "δεν τους αρέσει". Θα πάνε άπατοι κι αυτοί dont worry!

Ανώνυμος είπε...

Erneste κανείς ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ.
ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ;;; ΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.

ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Léon Degrelle είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Εκκλησία Θεού Δένδρο είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ορθόδοξος είπε...

Τα σχόλια που εμπεριέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς διαγράφονται και οι χρήστες που τα αναρτούν δεν θα μπορούν στο μέλλον να συμμετέχουν σε καμιά συζήτηση του ιστολογίου.

Παρακαλώ πολύ όλους τους άθεους που θέλουν να αφήσουν την άποψη τους για κάποιο θέμα, να το κάνουν με κόσμιο τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοί μου, εκτιμώ πως δεν υπάρχει θεός.
(και είμαι κόσμιος)

Ορθόδοξος είπε...

Εύχομαι γρήγορα αγαπητέ ανώνυμε να αλλάξεις γνώμη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ορθόδοξος είπε...

Αγαπητέ δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι από την στιγμή που εσείς οι ίδιοι ομολογείτε ότι πράττετε τα παραπάνω. Με τις ύβρεις κανείς δεν καταφέρνει τίποτα.

Άφησες τις ύβρεις σου και τι έγινε; Απλά εσύ εκτίθεσαι, εσύ και η αθεΐα.

Ποιος άνθρωπος μπορεί να σε πάρει σοβαρά;

Χρήστος είπε...

Είναι να αναρωτιέσαι τι προσπαθούν να πετύχουν αυτά τα άτομα δημιουργώντας τόσο διεστραμμένες Ιστοσελίδες. Νομίζω, πως έχουν αναλώσει όλη την ύπαρξη τους σε έναν μάταιο αγώνα καταβαράθρωσης της Εκκλησίας μας, και δείτε πως κατάντησαν αφού στράφηκαν με μίσος ενάντια στον Θεό. Δούλοι του μίσους, της φιλαυτίας και της πορνείας. Ένα να ξέρουν, πως όχι μόνο δεν μειώνουν την πίστη μας, αλλά την ενδυναμώνουν καθώς βλέποντάς τους, κατανοούμε καλύτερα γιατί ΔΕΝ πρέπει να φύγουμε από την αγκαλιά του Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

http://logiaapokardias.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

Τελευταίες δημοσιεύσεις






http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/