Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

  • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

  • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

  • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

  • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

  • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

  • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μορφή χιονοστιβάδας τα ΟΧΙ στη Κάρτα του Πολίτη !


Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η κυβέρνηση σιωπά μπροστά στο διογκούμενο κύμα αντιρρησιών συνείδησης, θρησκευτικής ή πολιτικής, αλλά η σιωπή της και η άρνησή της να σεβαστεί τις θρησκευτικές διαφωνίες τμήματος Ελλήνων Ορθοδόξου Χριστιανικού δόγματος, προκαλεί σεισμικές αντιδράσεις αφού διαπιστώνεται διαφορετική αντιμετώπιση των Ελλήνων Ορθοδόξων αντιρρησιών συνείδησης από τους μάρτυρες του Ιεχωβά, στους οποίους το Κράτος αναγνωρίσει θέμα “αντίρρησης συνείδησης” !

Εκατοντάδες χιλιάδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σε όλη την Ελλάδα, άσχετα με τη στάση απέναντι στη κάρτα του Πολίτη, είναι εξοργισμένοι με την απόταξη από την Αστυνομία οικογενειαρχών με παιδιά, τη στιγμή που το ίδιο το κράτος καλύπτει διεφθαρμένους (οικονομικά σκάνδαλα, ρουσφέτια κλπ) κρατικούς λειτουργούς. Τους έντιμους αστυνομικούς όμως, που έχουν πρόβλημα θρησκευτικής συνείδησης σπεύδει να τους πετάξει στο δρόμο μαζί με τα παιδιά τους, λες και είναι οι μεγαλύτεροι “εγκληματίες” και “κακοποιοί ” ! Η λέξη “ντροπή” μόλις που απεικονίζει τα αισθήματα ντροπής για την κατάντια του Ελληνικού κράτους. Ντρεπόμαστε για τη στάση της Ελληνικής Πολιτείας και απαιτούμε αναγνώριση των Ορθοδόξων Χριστιανών αντιρρησιών συνείδησης.

Περιμένουμε την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ζητούμε να αναζητηθούν άλλοι τρόποι εξυπηρέτησης των Ελλήνων πολιτών, που για δικούς τους προσωπικούς λόγους αρνούνται την κάρτα του Πολίτη. Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των αποτάξεων από την Αστυνομία, τα Σώματα Ασφαλείας και το Δημόσιο όσων αρνηθούν να παραλάβουν την ηλεκτρονική ταυτότητα, προάγγελο ηλεκτρονικού φακελλώματος. Αν το θέμα δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι τις εκλογές, τονίζουμε ότι η σιωπή της Πολιτείας ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΔΕΚΑΔΩΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Άμεση και αναγκαία θεωρούμε την επέμβαση της Εκκλησίας της Ελλάδας, ανεξάρτητα από την έκβαση της έρευνας σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη.Έστω και ένα μέλος της Εκκλησίας μας να διώκεται για λόγους θρησκευτικών πεποιθήσεων, πρέπει να τύχει άμεσης ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ από τους Πνευματικούς μας Πατέρες, Επισκόπους και ιερείς.

Τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο, αν χιλιάδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, φοβούμενοι την προσωρινή απόταξή τους από το Δημόσιο ή τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, αρχίσουν και αποσύρουν τις αποταμιεύσεις τους από τις τράπεζες και τα ομόλογα κάθε είδους, για να μπορούν να ζήσουν μέχρι να εκδικαστούν οι προσφυγές τους στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια; Πόσα εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση θα χρειαστεί να καταβάλλει το ελληνικό δημόσιο στους αποταχθέντες, όταν θα δικαιωθούν από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ηλεκτρονικές ταυτότητες με απόρρητα προσωπικά δεδομένα ;

Πριν μια βδομάδα γράφαμε, θεωρώντας ότι είναι απίστευτο αυτό το γεγονός, το οποίο, όμως, ήταν υπαρκτό :

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι το Ελληνικό κράτος αρνείται να σεβαστεί τις αντιρρήσεις θρησκευτικής συνείδησης ακόμα και ενός πολίτη και τον ρίχνει στον Καιάδα.

Σας ενημερώνουμε ότι εκατομμύρια Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που υποχρεώθηκαν να διαγράψουν το θρήσκευμά τους από τις αστυνομικές ταυτότητες για λόγους … προσωπικών δεδομένων, περιμένουν να δουν τι έχει συμβεί με την υπόθεση αυτή που βγήκε στη δημοσιότητα. Η Κάρτα του Πολίτη (και κάθε άλλη ηλεκτρονική κάρτα , πλην της αστυνομικής ταυτότητας) παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών. Επιπλέον, θίγει τη θρησκευτική συνείδηση πολλών πολιτών Ορθοδόξου Χριστιανικού δόγματος.

Από τη στιγμή που το Ελληνικό κράτος αναγνωρίζει δικαίωμα αντίρρησης θρησκευτικής συνείδησης στα μέλη της αμερικάνικης θρησκευτικής εκδοτικής εταιρίας “Σκοπιά” που αυτοαποκαλούνται “μάρτυρες Ιεχωβά” , με απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών και από την στρατιωτική θητεία, θα πρέπει να εξηγήσετε στους ΕΚΠΛΗΚΤΟΥΣ ψηφοφόρους όλων των κομμάτων και στους δικούς σας ψηφοφόρους στην Αθήνα και στο Ρέθυμνο, γιατί το Ελληνικό κράτος εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά σε βάρος των Ορθοδόξων Χριστιανών, οι οποίοι ΝΟΙΩΘΟΥΝ ότι βρίσκονται σε ΔΙΩΓΜΟ (αν αληθεύει μια τέτοια φρικτή, απάνθρωπη, πρωτοφανής, αντιδημοκρατική είδηση … )

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι η υπόθεση αυτή έχει ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ εκατομμύρια Ορθοδόξων Χριστιανών (άσχετα με το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με την Κάρτα του Πολίτη) και αδυνατούν να πιστέψουν ότι το Ελληνικό Κράτος πετάει στο δρόμο έναν οικογενειάρχη, πατέρα δύο παιδιών, για λόγους ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, όταν υπάρχει ΑΣΥΛΙΑ για άλλους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ κρατικούς λειτουργούς…

Αυτή η στάση του Υπουργείου “Προστασίας του Πολίτη” απέναντι στο ζήτημα αυτό θα ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της σημερινής Κυβέρνησης.

Αν αληθεύει η είδηση αυτή (εμείς αδυνατούμε να το πιστέψουμε ,γιατί χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες πολίτες, άλλοι για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, άλλοι – κυρίως αριστερής ιδεολογίας - για λόγους προσωπικών δεδομένων και ηλεκτρονικού φακελλώματος είναι έτοιμοι να αρνηθούν την παραλαβή αυτής της κάρτας ), τότε σας δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να προσφύγουμε ΜΑΖΙΚΑ στα διεθνή δικαστήρια για να προστατεύσουμε τον συμπολίτη μας αστυνομικό που αρνήθηκε, για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, να παραλάβει αυτή τη Κάρτα,αλλά όλους όσους αρνηθούμε να παραλάβουμε μία κάρτα, της οποίας το κόστος έκδοσης είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Αν αληθεύει αυτή η είδηση, θα πρέπει άμεσα να συγκληθεί η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Κρήτης και να ζητήσουν άμεση ανάκληση αυτής της απόφασης και να υψώσουν ασπίδα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για τα μέλη της Ορθόδοξης Ελλαδικής Εκκλησίας .

Αν αληθεύει η είδηση, θα πρέπει άμεσα να πάρει θέση και η συνδικαλιστική ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας και οι κατά τόπους σύλλογοι Αστυνομικών.




Τελευταίες δημοσιεύσεις






http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/