Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

 • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

 • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

 • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

 • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

 • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

 • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Χρόνια πολλά και ευλογημένος ο καινούργιος χρόνος !!!Με την ευκαιρία των εορτών αγαπητοί μου φίλοι θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την πολύτιμη στήριξη σας εδώ και 10 περίπου μήνες από την λειτουργία του ιστολογίου μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας και αυτό το μικρό χώρο αλλά και όλους εσάς που με προσωπικά μηνύματα και email μας στέλνετε τις ευχές σας. 

Δεν θα ήθελα όμως να παραλείψω μέσα στις ευχαριστίες μου ακόμα και όλους όσους από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας αυτού του χώρου, πολέμησαν ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους και φυσικά με τους δικούς του τρόπους την παρουσία μας στο διαδίκτυο. Όσο και να ακούγεται παράξενο, θεωρώ ότι οφείλω πολλά για την δημοτικότητα του χώρου μας και  σε όλους αυτούς.

Έτσι επιτρέψτε μου μέσα σε αυτούς να ξεχωρίσω και να στείλω συγκεκριμένα και τις θερμές μου ευχαριστίες προς τα μεγαλύτερα αθεϊστικά blog της χώρας, όπως αυτό του κ. Ροίδη ο οποίος μας έχει τιμήσει μέσα από τους προσωπικούς του χώρους “Ροΐδη Εμμονές” και “ο Χριστιανός Ορθόδοξος”  με αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις, συμβάλλοντας έτσι και αυτός με την μικρή του φωνή στη δυναμική του χώρου μας.


Να έχετε μια καλή και ευλογημένη χρονιά!Ο διαχειριστής του ιστοχώρου “Αθεΐα, η άρνηση της αλήθειας”
Ορθόδοξος


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλή χρονιά!!!

Θεόφιλος είπε...

Χρόνια πολλά ορθόδοξε!

Εύχομαι ότι καλύτερο και για την καινούργια χρονιά!

Ελπίζω να σε στηρίξουν ακόμα περισσότεροι, πιστοί και άπιστοι!

Ορθοδοξος είπε...

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους.

rainbow είπε...

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά! Ευχές για να συνεχίσεις τον μεγάλο αγώνα κατά της απάτης της Αθεΐας με δύναμη και αποτελεσματικότητα!

Ορθοδοξος είπε...

Χρόνια πολλά rainbow και καλή χρονιά!

Προσωπικά θεωρώ πως αθεϊσμός δεν χρειάζεται ιδιαίτερο αγώνα για να εξαλειφθεί, αφού είναι κενός από την φύση του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε εμείς σωστοί.

hamomilaki ♀ είπε...

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά :-)

Ορθοδοξος είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά hamomilaki

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά. Με υγεία, πίστη και επιτυχίες

Τελευταίες δημοσιεύσεις