Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

 • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

 • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

 • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

 • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

 • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

 • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Το μήνυμα εστάλη!
Χιλιάδες κλήρου και λαού, σε μια συγκέντρωση έξω από τη βουλή, με πάθος και αποφασιστικότητα βροντοφώναξαν «όχι στην κάρτα του πολίτη».Το πρώτο μήνυμα εστάλη προς πάσα κατεύθυνση, σε Πολιτεία και Εκκλησία.
Να είναι σίγουροι ότι τα επόμενα θα είναι ακόμη πιο δυναμικά …
 
 
 

http://www.elora.gr/portal

4 σχόλια:

rainbow είπε...

Χίλια μπράβο σε όσους παραβρέθηκαν σε αυτή τη συγκέντρωση και σε όσους αγωνίζονται γενικά για να μην περάσει η κάρτα του πολίτη! Φυσικά τα δελτία ειδήσεων ούτε που αναφέρθηκαν στο θέμα καθώς όντας μαριονέτες του συστήματος δεν έχουν συμφέρον να προωθήσουν το θέμα, μας καλύπτουν τα μάτια προωθώντας στα δελτία ότι τους συμφέρει. Όμως εμείς, θα συνεχίζουμε απτόητοι!

Ορθοδοξος είπε...

Φυσικά και θα συνεχίσουμε rainbow, είναι καθήκον μας. Το κακό και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τι πάει να γίνει αλλά είμαι σίγουρος ότι με την ενημέρωση θα πάψει το κακό.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια σε Όσους Συμμετείχανε σε Αυτή την Πρωτοβουλία είναι Πρός Τιμή τους! Αλλά Υπάρχει Κάτι να Προσέξουνε τους Φανατισμούς γιατί δεν Ωφελούν αλλά Μόνο Ζημιά Κάνουνε! Η Συγκέντρωση ήταν Ειρινική και Αξιοπρεπέστατη! Και Άλλες Τέτοιες Πρωτοβουλίες Χωρία Φανατισμούς δεν Ταιριάζουνε στο Κλίμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Χριστός δεν Έκανε Τίποτα με Φανατισμό και Ακραία Όλα Ότι Έκανε Είχανε Πραγματική Αγάπη που Ήταν από Πραγματικό Πόνο για αυτό και Έμεινε το Όνομά του και το Έργο του.

Ορθοδοξος είπε...

Φυσικά και ο φανατισμός ανώνυμε δεν είναι καλό στοιχείο. Το μόνο σίγουρο και για αυτήν τη διαμαρτυρία, είναι ότι έγινε από αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Τελευταίες δημοσιεύσεις