Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

  • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

  • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

  • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

  • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

  • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

  • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο «Καλύτερο σεξ κάνουν οι άθεοι!»


Εδώ και ένα μήνα περίπου κυκλοφόρησε στο internet μια δημοσίευση με τίτλο Καλύτερο σεξ κάνουν οι άθεοι! Έρευνα αμερικανικού πανεπιστημίου έδειξε ότι το απολαμβάνουν καλύτερα και χωρίς ενοχές”. Ομολογώ ότι καμιά φορά παρατηρώντας όλη αυτή την προπαγάνδα που γίνεται από κάποιους, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Να γελάσω, να στεναχωρηθώ ή μήπως και τα δύο μαζί; – γιατί το θέμα είναι και κάπως λεπτό.

Υποστηρίζεται ότι σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Κάνσας που έγινε σε δείγμα 14.500 ατόμων, όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό, είναι πιο πρόθυμοι να συζητήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και εμφανίζονται πιο ικανοποιημένοι με τις εμπειρίες τους. Επίσης ότι οι άνθρωποι που έχουν πίστη στο Θεό, δεν απολάμβαναν τόσο τις εμπειρίες εξαιτίας του στίγματος που δημιουργούν τα πιστεύω τους. Μάλιστα, στους δεύτερους άφηνε έντονα αισθήματα μεταμέλειας και ενοχής.

Ως απλός Ορθόδοξος Χριστιανός βλέποντας τα παραπάνω, μου δημιουργούνται κάποιες απορίες. Μήπως πρώτα από όλα ο τίτλος της δημοσίευσης είναι λάθος, δεν χαρακτηρίζει – περιγράφει σωστά δηλαδή το θέμα; Μήπως θα έπρεπε να ήταν απλά: «Οι άθεοι δεν έχουν ενοχές απέναντι στην αμαρτία» ή «Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται …»; Γιατί τι σχέση έχει αυτό που διαδίδεται με το πραγματικό - βαθύτερο νόημα της έρευνας, που στο κάτω – κάτω το γνωρίζαμε κιόλας;

Πώς είναι δυνατόν να υπάρξει κάτι καλό μακριά από το Θεό, ακόμα και στο θέμα των σχέσεων; Φυσικά, όταν αναφέρομαι σε σχέση, εννοώ εντός γάμου, ευλογημένη από το Θεό σχέση και όχι τις ελεύθερες σχέσεις. Γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι και οι ψυχολόγοι που έβγαλαν τα παραπάνω συμπεράσματα, τι ψυχική ισορροπία υπάρχει μέσα στο γάμο, τι ευτυχία, τι αληθινή αγάπη και όχι ψεύτικη που αποβλέπει μόνο στις σαρκικές ηδονές και μεταχειρίζεται τον άνθρωπο σαν άψυχο αντικείμενο ηδονής; Και τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που έκαναν αυτή την έρευνα; Άθεοι είναι και αυτοί; Έχουν γνώση για την Ορθοδοξία και τον οικογενειακό βίο μέσα σε αυτή; Γιατί η έρευνα αναφέρει μόνο άτομα που ανήκουν σε αιρέσεις … Καθολικούς, Λουθηρανούς, Μορμόνους, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Πεντηκοστιανούς κ.λ.π. Πιάσαμε δηλαδή όλες τις πλάνες και βγάλαμε συμπέρασμα για τους “πιστούς” και το Θεό; Και το αστείο είναι ότι κριτικάροντας την μια πλάνη, δοξάζουμε την άλλη! Και τρέχουν κάποιοι – άθεοι - από site σε site να διαλαλήσουν τα ευχάριστα νέα …

 
Μήπως δεν γνωρίζαμε ότι ο άπιστος άνθρωπος δεν νιώθει ή νιώθει λιγότερες τύψεις απέναντι στην αμαρτία; Μήπως δεν γνωρίζαμε ότι ο αληθινός πιστός, γνωρίζοντας την αλήθεια και βιώνοντας την, πονάει για κάθε αμαρτία του, για κάθε φορά που στεναχώρησε τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό; Αυτόν που έδωσε ακόμα και τη ζωή του για να ξεπλένει τις δικές αμαρτίες.
 
Μήπως δεν γνωρίζαμε ότι μακριά από το Θεό, ο άνθρωπος διαστρέφεται ψυχικά και μπορεί όχι απλά “να συζητάει για όλες τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις, χωρίς ενοχή” - κάτι που λέγεται λες και είναι καμιά αρετή! – αλλά να πέσει σε κάθε κακία και αμαρτία που μπορεί να υπάρξει;
 
Πραγματικά όλη αυτή η σάπια προπαγάνδα μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα και παρακαλώ πολύ όσοι θεωρείτε ότι το παραπάνω κείμενο σας εκφράζει, διαδώστε το, ώστε να ακούγεται και τίποτα σωστό. Όχι, όχι … μην με παρεξηγήσετε, δεν εννοώ κάτι για το άτομο μου, ένας άθλιος είμαι και εγώ απέναντι στο Θεό που παρατηρώ κάθε ημέρα το έλεος του και απορώ. Απλά κάποια πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα.


Ο Θεός να μας ελεήσει όλους μας.


2 σχόλια:

ΔΙ΄ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ είπε...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΦΤΟΥΜΕ?
ΤΟΣΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ.
ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.

Ορθόδοξος είπε...

Έτσι ακριβώς είναι και είμαστε χειρότεροι γιατί ενώ έχουμε την αλήθεια και υποτίθεται ότι είμαστε κοντά στο Θεό και γνωρίζουμε γι’ αυτόν, πράττουμε πάλι τα αντίθετα από το θέλημα Του. Ευτυχώς η αγάπη του μας έχει δώσει την μετάνοια ως τρόπο να επιστρέφουμε σε αυτόν.

Από εκεί και πέρα τώρα και αυτή η προπαγάνδα που γίνεται, είναι πολύ σάπια. Αφήνει να εννοηθεί δήθεν ότι μακριά από το Θεό, ακόμα και ο έρωτας είναι καλύτερος … Άλλο τι θα ακούσουμε.
Τι είναι καλύτερο μακριά από το Θεό; Τίποτα απολύτως. Ο πονηρός προσπαθεί να τα διαστρέψει όλα.

Ο Θεός να μας δίνει όλους ταπείνωση, αγάπη και καλό αγώνα για να είμαστε δίπλα του και να αποφεύγουμε τις πλάνες.

Τελευταίες δημοσιεύσεις






http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/