Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

 • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

 • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

 • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

 • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

 • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

 • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Ντροπή σας για διωγμό της Χαράς από τη Θράκη !


Πραγματική ΝΤΡΟΠΗ για την πολιτική ηγεσία του τόπου μας αισθανθήκαμε εχθές το βράδυ παρακολουθώντας την εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα. Ντροπή και πικρία για την συμπεριφορά του Τουρκικού προξενείου που δρα ανεξέλεγκτα στη Θράκη, αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες πολιτικούς μας που υποτίθεται ότι ως Έλληνες στηρίζουν τη χώρα μας. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα για μια ακόμα φορά απέχει πολύ από τα αυτονόητα.

Πώς είναι δυνατόν, Τούρκοι άνανδροι, να χτυπάνε δασκάλα, γυναίκα μέσα στο σχολείο που διδάσκει και σε Ελληνικό μέρος, στον Έβρο, σε Ελληνική γη και εμείς να ζούμε την ζωή μας σαν να μην τρέχει τίποτα;
Πώς είναι δυνατόν μέσα στην ίδια μας την χώρα στον Έβρο μας που οι παππούδες μας έδωσαν την ζωή τους για την ελευθέρια αυτού του τόπου, να μας φωνάζουν οι Τούρκοι εξτρεμιστές, γιαούριδες , να χτυπάνε Έλληνες και να τρέφουν τέτοιο μίσος μέσα στην ίδια μας την χώρα, τα οποία άτομα αυτά είναι και μέσα στην Ελληνική βουλή;
Αυτά μόνο εδώ γίνονται!

ΝΤΡΟΠΗ στους πολιτικούς μας, ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς τους εφιάλτες που ψηφίζουμε και έχουν τους Τούρκους πιο πάνω από μας και τους αφήνουν να μας βρίζουν μέσα στην ίδια μας την χώρα.
Και τώρα πώς εμείς ξέροντας όλα αυτά, σιωπηλά το ανεχόμαστε; Οποίος είδε την απίστευτη εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα σήμερα θα καταλάβει. Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στην ζωή μου όπως όλο αυτό τον καιρό που κάθε μέρα καταλαβαίνω πόσο λάθος έκανα που έστω και μια φορά τους ψήφισα, έστω και μια φορά σταύρωσα αυτά τα λαμόγια που μόνο τον εαυτόν τους σκέφτονται και κανείς την Ελλάδα και τους Έλληνες!

   
Όσοι επιθυμείτε να εκφράσετε την αντίδραση σας κατά του Τουρκικού προξενείου στη Θράκη, επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση: ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ – ΣΤΟΠ / DEFOL!

Πηγή: HeLLeNiCReVeNgE
Τελευταίες δημοσιεύσεις