Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

  • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

  • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

  • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

  • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

  • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

  • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ιερά Μονή Βατοπαιδίου: H μεγαλύτερη πολιτική απάτη των τελευταίων 50 ετών …


Δεν υπήρξε ζημιά για το δημόσιο στην υπόθεση του Βατοπεδίου

Αίσθηση στην κοινή γνώμη και αμηχανία στο πολιτικό σύστημα προκάλεσαν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του Βατοπεδίου που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ.
Τα έγγραφα που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης και της προανακριτικής αποδεικνύουν ότι -έως τώρα - δεν υπάρχει καταγεγραμμένη ζημιά για το δημόσιο.

Τα ερωτήματα σχετικά με το εάν στοιχειοθετείται τελικά ή όχι αδίκημα χωρίς αποδείξεις, αλλά και η αμφισβήτηση του θεσμού που έκανε την αξιολόγηση των ανταλλαγών, δηλαδή του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών, πυροδοτούν νέα έντονη πολιτική αντιπαράθεση.
Στοιχεία για να αποδείξει τις υποψίες της περί ζημίας του δημοσίου από την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου αναζητεί - λίγο πριν λήξουν οι εργασίες της - η προανακριτική επιτροπή, μετά από δύο εξεταστικές αλλά και τη διερεύνηση της υπόθεσης από την ίδια. Η προανακριτική αποφάσισε να πάει σε νέες εκτιμήσεις από οκτώ οίκους, τέσσερις ελληνικούς και τέσσερις διεθνείς.

Σημειώνεται ότι από όλες τις εκτιμήσεις που έγιναν από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών - με βάση τα διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα - αλλά και από διεθνείς εκτιμητικούς οίκους και παρά τις επανειλημμένες και διαφορετικές εκθέσεις για τα ακίνητα που ανταλλάχθηκαν, δεν προέκυψαν ουσιαστικές διαφορές στην κοστολόγηση.

Μάλιστα σε έγγραφο του ΣΟΕ προς το υπουργείο Οικονομικών και την εξεταστική επιτροπή αναφέρεται ότι παρά τον πόλεμο που δέχτηκε το Σώμα ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αξιοπιστία του.
Παρόλα αυτά, η κυβερνητική πλειοψηφία αποφάσισε να προχωρήσει σε προανακριτική χωρίς να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει με νέες εκτιμήσεις τα στοιχεία του Σώματος ορκωτών εκτιμητών.



26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που ειναι αυτοι οι δημοσιγραφοι, που ειχαν κανει τοσο ντορο για το στημενο σκανδαλο; τωρα ξαφνικα εξαφανιστηκαν;

αντώνης είπε...

Υπηρετούσαν τα κατευθυνόμενα κανάλια τους, ποτέ δεν ήταν ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν έχουν δική τους άποψη για το θέμα, ούτε καν ξέρουν που πέφτει το Βατοπαίδι.

Ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια, αλλά το θέμα είναι πως η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού είναι τεράστια!
Έτσι προσπάθησαν να περάσουν ότι ήθελαν, να στρέψουν τον κόσμο εναντίων της πίστης μας αλλά λογαριάζουν οι ταλαίπωροι χωρίς το Θεό.

Ανώνυμος είπε...

Aftes oi eksipnades sas gia tin adiafthori Ekklisia pou kata ta alla mia xara eixei voleftei me ti tourkokratia kai ti xounta, einai poy mas dioxnei.... FARISEOI! RE! DE KSERETE TI EKANE O XRISTOS STO NAO??? EKAMATE KAI SEIS TON OIKO TOY THEOU OIKO EMPOROIOY KAI MILATE KI'APO PANO!

Re kala ekana kai egina satanistis!

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Vladimiros και εσύ! Δηλώνεις διαχειριστής του τρομπακτικού και θέλεις να πάρουμε και στα σοβαρά την άποψη σου; Είσαι σοβαρός;

Μιλάς και για το Χριστό τρομάρα σου.

LySergic acid Diethylamide είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
40χρονος καθηγητης ταμπουρλου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
40χρονος καθηγητης ταμπουρλου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LySergic acid Diethylamide είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
40χρονος καθηγητης ταμπουρλου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ορθόδοξος είπε...

Θα ήθελα να αναφέρω για μια ακόμα φορά πως σχόλια που εμπεριέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς δεν θα γίνονται δεκτά. Μπορούν οι φίλοι αναγνώστες μας να αφήνουν τις προσωπικές τους απόψεις για κάθε θέμα, όσο προκλητικές και να θεωρούνται αυτές, αλλά πάντα κόσμια διατυπωμένες.

Η ελευθερία λόγου υποστηρίζετε, όχι όμως η λεκτική βία προς κάποιους συνανθρώπους μας. Ευχαριστώ

40χρονος καθηγητης ταμπουρλου είπε...

Δεν μου λετε ρε ορθοδοξα παλλικαρια,περα απο τρολλιες και λοιπα,ο Χριστος για εσας ειναι η εκλησια;Οι ναοι;Τα παγκαρια;

Πραγματικα πιστευω σε αυτα που ασπαζοταν ο Χριστος και εχω και τατου με τον Χριστο,αλλα δεν ξερω κανενα Χριστο ο οποιος ηταν μαυροφορεμενος σαν ταλιμπαν,δεν ξερω κανενα Χριστο που να ελεγε οτι δεν ασπαζετε τον προγαμιαιο ερωτα και επισης δεν ξερω κανενα Χριστο που να ορισε εκπροσωπους του στη γη καυι κουκουλοφορους μουσατους με φουστες.

40χρονος καθηγητης ταμπουρλου είπε...

Μην μου πειτε για τις γραφες,ειμαι 40 χρονων και τις εχω μελετησει πολυ περισσοτερο απο εσας και σε κανενα εδαφιο-ουτε και σε αυτα που εχετε κρυψει(ευαγγελιο της μαγδαληνης-ευαγγελιο του Ιουδα) δεν μιλαει ο Χριστος.

Ορθόδοξος είπε...

Προφανώς αγαπητέ "40χρονος καθηγητης ταμπουρλου" επειδή δεν έχεις καμιά σχέση με την Ορθοδοξία.

Όταν θα αποφασίσεις κάποτε να ερευνήσεις στη ζωή σου το θέμα πίστης με σοβαρότητα και καλή προαίρεση, αφήνοντας στη άκρη λεκτικούς χαρακτηρισμούς και πράξεις που δεν αρμόζουν σε ανθρώπους, τότε είμαι βέβαιος ότι θα λύσεις πολλές απορίες σου.

40χρονος καθηγητης ταμπουρλου είπε...

Αγαπητε ορθοδοξε,σαφως και με τρολλαρεις ενω εγω μιλαω πολυ σοβαρα.Απαντησε μου εστω και μια ερωτηση μου και μην μου λες οτι αν και εφοσον κανω και δειξω θα μου απαντηθουν απο μονες τους.

Εχω τατου με τον Χριστο σου ειπα-δεν εχω τατου παπαδες.

Ορθόδοξος είπε...

Αγαπητέ "40χρονος καθηγητης ταμπουρλου" λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε πάρω και πολύ σοβαρά πλέον και ο λόγος είναι τα παραπάνω διαγραμμένα πλέον σχόλια σου που μόνο ανωριμότητα προβάλουν και προσωπικά δεν λυπάμαι τόσο πολύ για την άγνοια σου αλλά για αυτή σου την συμπεριφορά.

Ορθόδοξος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η ελεύθερη δημοσίευση των σχολίων θα διακοπεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Λυπόμαστε πάρα πολύ που άθεοι συμπολίτες μας δεν έχουν τη στοιχειώδη παιδεία ώστε να συμμετάσχουν εποικοδομητικά σε ένα διάλογο. Τα παραπάνω παραδείγματα αποτελούν και αυτά ένα δείγμα από την “κάλπικη” ευγένεια και το φανατισμό που αναφέραμε στη δημοσίευση με τίτλο “ Αθεϊστικό blogroll ...”.

Ανώνυμος είπε...

ξαναλεω, που ειναι ολοι αυτοι που ειχαν φαει τα ρουχα τους για το ψευτοσκανδαλο της ιερας μονης; που ειναι ο ευαγγελατος που εστειλε δημοσιογραφο με κρυφη καμερα [ ! ] να μας δειξη τις μεζονετες στο αγιον ορος!! γιατι δεν εβγαλε νομιμη αδεια να στειλη τον ρεπορτερ του με φανερη καμερα στο βατοπαιδι; που ειναι ο θεμος που εδειχνε απο την βρωμοφυλλαδα του χαρτη με τις σουιτες της μονης, που τελικα ειναι απλα δωματια; τωρα ολοι αυτοι που δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους, και ουτε θα τολμησουν να πανε ποτε, τωρα εξαφανιστηκαν; ΑΙΣΧΟΣ!!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ;;;;

Τρομπαδούρος είπε...

Ορθόδοξε γιατί αποφέυγεις τόσο συστηματικά να απαντήσεις; Πάντως αν δεν έχεις επιχηρήματα είναι απόλυτα δικαιολογημένο μιας και καμία πίστη δέν βασίζεται πάνω σε ορθολογικές βάσεις. Η πίστη βασίζεται στο συναίσθημα και στην φαντασία.
Καλύτερα να το αποδεχτείς γιατί πάντα οταν θα πρεπει να υπερασπιστείς την θρησκεία σου θα βρίσκεσαι αντιμέτωπος με λογικά αδιέξοδα.

John B. είπε...

Εμένα με αρωσταίνουν τελευταία οι νέες εφευρέσεις. Εφευρέσεις νέων ελληνικών λέξεων και φράσεων, όπως η τελευταίας μόδας έκφραση/λέξη "Τρολιά".

Σίγουρα δεν είναι επι του αντικειμένου, και ζητώ να με συγχωρέσει ο διαχειριστής του ιστολογίου.
Μα επειδή δέχθηκαν κι άλλοι όπως παρατηρούμε καιρό τώρα την επίθεση των ατόμων αυτών, και που χρησιμοποιούν κατά κόρον την λέξη αυτή μεταξύ τους και στο ιστολόγιό τους (ο Θεός να το κάνει τέτοιο) αρχίζω και εξοργίζομαι.

Το να διαφωνείς με κάποιον η τα λεγόμενά του, έχεις κάθε δικαίωμα, όπως κάθε ελεύθερος άνθρωπος.
Το να του επιτίθεσαι, κρυμένος πίσω απο την ανωνυμία, και να τον βρίζεις η να προσπαθείς να τον μειώσεις, το θεωρώ ελεεινότατο, πάμφθηνο και σιχαμερό. Η ανωνυμία σου όμως είναι απατηλή. Ξέρουμε τον τρόπο και μπορούμε πολύ εύκολα -αν το θελήσουμε- να βρούμε και ποιός είσαι και που μένεις.

Αν στα 40 σου λοιπόν δεν ωρίμασες, και "τρολάρεις" ακόμη, δεν σε σώζει κανένας και τίποτε. Το έχασες το τραίνο.

Και δεν σου μιλάω, ούτε σαν θρησκόληπτος, ούτε καν σαν χριστιανός. Σαν 40ρης κι εγώ σου μιλάω, και σαν άνθρωπος, τίποτε παραπάνω.

Και βλέποντας την κατάντια των 40ρηδων στην Ελλάδα, χαίρομαι ιδιαίτερα που ζω πολύ μακρυά, να μην βλέπω άτομα σαν την ανυπαρξία σου, γιατί τότε, σίγουρα θα έτρωγες ένα καλό χέρι ξύλο, και θα ξε-τρολάριζες μια και καλή, κόπανε "ανώνυμε, και κουκουλοφορεμένε" άνανδρε ενοχλητικέ υβριστή και απαξιωτή των πάντων.
Μόνο που τότε, το ταμπούρλο, θα ήσουν εσυ.

Ορθόδοξος είπε...

Κατανοώ απολύτως τον εκνευρισμό που υπάρχει όταν παρατηρούνται τέτοιες ανώριμες επιθέσεις από άθεους ανθρώπους, αλλά θα ήταν καλό να αποφεύγουμε και εμείς τον ειρωνικό διάλογο. Εξάλλου δεν είμαστε εμείς αδέρφια μου που θα κρίνουμε τον κόσμο … αλλά ακόμα και εδώ σε αυτή τη παρούσα ζωή μας, τα έργα μας φανερώνουν και το είναι μας. Αυτό ας το γνωρίζουν όλοι.

Τις θέσεις μου πάνω στα σχόλια τις έχω επαναλάβει πολλές φορές και τις αναφέρω και στη σελίδα “About the blog”. Θεωρώ ότι είναι κατανοητές από όλους αλλά τελικά όχι και σεβαστές. Για τη δεύτερη περίπτωση πολύ απλά, τα σχόλια θα διαγράφονται, έχω ανεξάντλητη υπομονή.

Νομίζω επίσης πως με τα παραπάνω σχόλια – και τα διαγραμμένα – ο μόνος που χάνει την αξία του, χωρίς να το γνωρίζει, είναι ο ίδιος ο άθεος. Πώς είναι δυνατόν ποτέ να μπορέσω να δω σοβαρά ένα τέτοιο άνθρωπο! Ας πάψουν τουλάχιστον ορισμένοι να υποστηρίζουν πως η αθεΐα συμβαδίζει με πολιτισμό και αρχές. Τα παραδείγματα που αντικρούουν αυτές τις απόψεις είναι κυριολεκτικά αμέτρητα.

Τρομπαδούρος ως διαχειριστής και εσύ του δικού σας βλόγκ (τρομπακτικού), είναι πολύ λογικό να υποστηρίζεις τον φίλο σου. Μάθε όμως ότι από την πλευρά μου – χωρίς φυσικά να γνωρίζω τα πάντα, δεν είμαι θεολόγος ούτε κανένας φωτισμένος άνθρωπος – μου είναι εύκολο να δώσω τις απαντήσεις που ζητάει, δεν είναι αυτό το θέμα. Μάλιστα δεν σου κρύβω ότι μου κάνει εντύπωση που δεν γνωρίζει τόσο βασικά θέματα, ενώ δηλώνει ταυτόχρονα και γνώστης!

Μάλλον εσύ θα πρέπει να κατανοήσεις πως η Ορθοδοξία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, διότι αντιπροσωπεύει την αλήθεια και αυτή ποτέ δεν πέφτει σε αδιέξοδα.

9 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται 10 οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 11 καὶ ταῦτά τινες ἦτε· ἀλλὰ ἀπελούσασθε, ἀλλὰ ἡγιάσθητε, ἀλλὰ ἐδικαιώθητε ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ καὶ ἐν τῷ Πνεύματι τοῦ Θεοῦ ἡμῶν.

( Α' Κορινθίους 6:9-11)

Τρομπαδούρος είπε...

Οκ λοιπόν. Απάντησε σε αυτά που σε ρωτάει χωρός αφορισμούς. Τί εννοείς είναι η αλήθειαμ γιατί έχω και εγώ πολλές αντιρήσεις πάνω σε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Τρομπαδούρος το ότι συμφωνείς με τον 40χρονο το καταλάβαμε αλλά εάν δεν βρήκες και καμιά απάντηση στο σχόλιο του ορθόδοξου, τι να σου πω!
Άστο καλύτερα! Πάνε να ανεβάσεις τίποτα ακατάλληλο στο blog σου το Τρομπακτικό, για αυτά είσαι καλός.

Τρομπαδούρος είπε...

Η απάντηση μου είναι η εξής: Η αλήθεια της επιστήμης και της γνώσης έρχεται σε σύγκρουση με την "αλήθεια" του Χριστιανισμού ή οποιασδήποτε άλλης θρησκείας. Και ο λόγος που την δεύτεη την βάσω σε είσαγωγικά είναι επειδή τίποτα από όλα αυτά που υποστηρίζει δεν έχουν αποδειχτεί.

Τρομπαδούρος είπε...

*Βάζω, οχι βασω

Ορθόδοξος είπε...

Η επιστήμη αγαπητέ δεν συγκρούεται ποτέ με την πίστη, απλά η πρώτη έχει περιορισμένες δυνατότητες και αφορά τον υλικό κόσμο.

Αυτές είναι γνώμες κατεξοχήν άπιστων ανθρώπων οι οποίοι μέσα στην άγνοια τους και μη μπορώντας να βρουν έως τώρα το Θεό, προσπαθούν μάταια να πάρουν μια θέση.
Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στην ανάρτηση με τίτλο “Επιστήμη και Θεός”

Τελευταίες δημοσιεύσεις






http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/