Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

 • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

 • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

 • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

 • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

 • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

 • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Περί Ράδιο Αρβύλα...!!! Περί Ελλάδας...!!!


Είναι και αυτοί στο κόλπο των συμβολαίων προπαγάνδας άραγε;

Για όσους δεν γνωρίζουν, έχει έρθει στο φως το ότι η νέα τάξη πραγμάτων κάνει συμβόλαια με καλλιτέχνες, παραγωγούς, ηθοποιούς κ.ά. οι οποίοι προωθούν τους σκοπούς από το πόστο τους με αποκορύφωμα τον τραγουδιστή Εμινεμ ο οποίος όταν θέλησε να ξεφύγει από το σύστημα είδε ότι είναι εγκλωβισμένος και τώρα τα τραγούδια του γράφουν για τη ζωή που του έχουν επιβάλλει.

Στο θέμα μας τώρα, απορώ τι σχέση έχει το σήμα με το όνομα της εκπομπής; Μήπως θα έπρεπε να ονομάζεται Γραμμωτή Αρβύλα η εκπομπή; Ή το σήμα πιο σωστά να έχει ένα ράδιο με την αρβύλα και όχι το γραμμωτό; Τυχαίο δεν νομίζω ότι το γραμμωτό προβάλλεται από εκπομπή νέων προς νέους λίγο καιρό πριν την κάρτα του πολίτη.

Δεν αναφέρω τίποτα για το MEGA και για την ΑΘΛΙΑ εκπομπή που είχε εχθές τη νύχτα γιατί θα πω πράγματα που δεν θέλω.

Γνωρίζουμε όλοι πλέον ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια προπαγάνδας, ανθελληνισμού και ισοπέδωσης του πολιτισμού και της θρησκείας στη χώρα ΕΝ ΧΟΡΟ! Μετανάστες που ψηφίζουν, ψευτοτουρκική μειονότητα στη Θράκη με μεθοδεύσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ με αντίπαλες φωνές, εντέχνως, γραφικούς τύπους όπως Άδωνης, Παπαρίγα κλπ ώστε ο Έλληνας να μην ξέρει από που του ήρθε! Και αν κάποια πράγματα θεωρούνται δεδομένα σκεφτείτε ότι για τους νέους δεν είναι. Και οι νέοι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον που από το πρωί ως το βράδυ η ΜΑΜΑ τηλεόραση προβάλλει όλα εκείνα που αποδομούν τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό ο οποίος για να απαντήσω σε κάποιους άλλους δήθεν πιο Έλληνες Δωδεκαθεϊστές ή τυχάρπαστους, ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ με πόλεμο, αλλά ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ και ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ από τους ένδοξους προγόνους μας γιατί εκτίμησαν τη λέξη που κρύβεται μέσα σ' αυτόν και έλειπε μέχρι εκείνη την εποχή, την ΑΓΑΠΗ.

Πρέπει να γράψω ότι όλοι έχουμε ανάγκη καθοδήγησης από σωστούς πνευματικούς πατέρες και προτείνω ειδικά στους νέους τα πολύτιμα βιβλία των αγίων της εποχής μας π. Παϊσίου, π. Πορφυρίου, π. Ιακώβου Τσαλίκη.

Επίσης προτείνω σε νέους και όχι μόνο http://www.atheataperasmata.com , http://www.pigizois.net/arxodariki/index_athanasios.htm και άλλες εκπομπές για να γνωρίσουν την αλήθεια που δεν γνώρισαν από άλλες ορθόδοξες πηγές και είμαι σίγουρος ότι θα ξαφνιαστούν ευχάριστα. Μόλις χθες ήταν η γιορτή του Αγίου Νεκταρίου που έζησε στις μέρες μας και η ζωή του είναι απάντηση σε όλους, αλλόθρησκους, Έλληνες, ανάξιους ιερείς και αρχιερείς αλλά και τον απλό λαό, εμάς που έχουμε οδηγηθεί σαν τα πρόβατα σε μια ζωή διαφθοράς χωρίς όμως να είμαστε άμοιροι ευθυνών. Ο Θεός να μας λυπηθεί για ότι είμαστε, όσα έχουμε κάνει και να μας ελεήσει... και εμάς και αυτούς!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ετών 30

Πηγή: tromaktiko

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θελω να σταθω σε δυο σημεια:
"Γνωρίζουμε όλοι ότι γίνεται προσπάθεια προπαγάνδας, ανθελληνισμού και ισοπέδωσης του πολιτισμού και της θρησκείας στη χώρα ΕΝ ΧΟΡΟ! Μετανάστες που ψηφίζουν, ψευτοτουρκική μειονότητα στη Θράκη με μεθοδεύσεις(...)"
και
"τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό ο οποίος(...) αφομοιωθηκε από τους ένδοξους προγόνους μας γιατί εκτίμησαν τη λέξη που κρύβεται μέσα σ' αυτόν(...), την ΑΓΑΠΗ."
και ο νοων νοειτω...

Τελευταίες δημοσιεύσεις