Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

 • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

 • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

 • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

 • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

 • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

 • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Νέες κωμικοτραγικές τακτικές μέσα στο Ροΐδη Εμμονές


Οι αστείες προσπάθειες προπαγάνδας μέσα από το ιστολόγιο Ροΐδη Εμμονές φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Μετά από την παραπληροφόρηση που αποτελεί τον κύριο σκοπό αυτής της σελίδας, κάποιοι επινόησαν και νέες μεθόδους για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο …

Στην παρακάτω εικόνα ο χρήστης με το όνομα “Γοδεφρείδος δε Μπουιγιόνυπογράφει σαν κάτοχος της ιστοσελίδας “Απόψεις για τη Μονή Βατοπαιδίου (και όχι μόνο)” και παίρνει την θέση του συγγραφέα καταδικάζοντας την εκκλησία!!! Φυσικά όμως πρόκειται για έναν άθεο, ο οποίος σκέφτηκε ότι έτσι ίσως να μπερδέψει λίγο τους αναγνώστες του χώρου.
Λογάριαζε όμως “χωρίς τον ξενοδόχο” αφού η πραγματική διαχείριση της ιστοσελίδας “Απόψεις για τη Μονή Βατοπαιδίου (και όχι μόνο)” παρατήρησε το γεγονός και πήρε θέση. Επόμενο ήταν να αποκαλυφθεί η αληθινή ταυτότητα του πονηρού και όχι έξυπνου άθεου.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοθροδοξε θα πεθανεις

Στελιος είπε...

Καλημέρα σας. Θα μπορούσε το παρόν θέμα να έχει ως τίτλο επίσης "Οι άθεοι χριστιανομάχοι, ρεζίλη άλλη μια φορά". Και λέω για άθεους χριστιανομάχους γιατί υπάρχουν και οι άθεοι που δεν μάχονται τον χριστιανισμό. Απλά δεν πιστεύουν οι άνθρωποι και τέλειωσε. Αλλά αυτοί εδώ, μάχονται πάντα με όπλο τους το ψέμα, την απάτη, και τα πετσοκομμένα κείμενα. Ας απολαύσουν λοιπόν τους καρπούς τους.

rainbow είπε...

Γεια σου Ορθόδοξε. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου μέσω mail για αυτό σου στέλνω το μήνυμα μου εδώ. Στο ορθόδοξο blog μου έχω ανοίξει ένα θέμα που πιστεύω πως αφορά αρκετό κόσμο. Τσέκαρε το και εάν σε ενδιαφέρει θα με βοηθούσες πολύ με το να δημιουργήσεις έναν σύνδεσμο με το θέμα μου στη σελίδα σου.

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2010/11/anime.html

αντώνης είπε...

Αυτοί οι άνθρωποι και η πληροφόρηση που μας παρέχουν - παραπληροφόρηση μάλλον όπως λες ορθόδοξε - είναι γελοία και αυτό λίαν επιεικώς. Μόνο τύπους που δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τον κόσμο που ζούμε, μπορούν να επηρεάσουν.

(με συγχωρείτε για το "γελοία" αλλά ..)

Ορθοδοξος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε … όλοι κάποια μέρα και αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί σοβαρά.

Στέλιο πραγματικά όλο αυτό θα μπορούσαμε να το παρουσιάσουμε με διάφορους τίτλους, το νόημα όμως νομίζω ότι θα είναι πάντα ένα. Όσον αφορά γενικά τους άπιστους έχω ξανά αναφέρει ότι δεν πρέπει να τους βλέπουμε καχύποπτα ή κακοπροαίρετα, αλλά με πολύ συμπάθεια και κατανόηση και θεωρώ ότι αυτό γίνεται κιόλας. Έχω γνωρίσει άπιστους που στην πορεία της ζωής τους ενώθηκαν με το Θεό και απόκτησαν περισσότερο πίστη από άλλους που ζούσαν πάντα κοντά στην Ορθοδοξία.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που απλά παίζουν το ρόλο του προβοκάτορα και μάλιστα πολύ αποτυχημένα κατά την άποψη μου. Ο οποιοσδήποτε που έχει έστω λίγες γνώσεις για την αλήθεια, κατανοεί πολύ εύκολα την άγνοια όλων αυτών καθώς και τις πραγματικές διαθέσεις τους. Δεν θα έπρεπε να τους παίρνουμε και τόσο σοβαρά, αλλά ίσως να είναι καλό που και που να παρουσιάζονται έστω και με λίγη δόση σάτιρας όλες οι τακτικές τους. Είναι άξιο θαυμασμού το πόσο εύκολα μπορεί να γκρεμιστεί όλη αυτή η σοβαροφάνεια που καλλιεργούν ορισμένοι από αυτούς.

rainbow θα το κοιτάξω ευχαριστώ.

Αντώνη ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.

cummulus είπε...

Ρεμ τους απατεώνες...!

Τελευταίες δημοσιεύσεις