Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

  • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

  • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

  • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

  • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

  • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

  • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ροιδη εμμονες και εμμονες με την Ορθοδοξία


Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Πεντελή μου … καθημερινά σε όλα τα αθεϊστικά ιστολόγια. Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν τον κόσμο ανόητο και αρέσκονται στο να υποτιμούν την νοημοσύνη μας καθημερινά. Με τρανταχτούς τίτλους στα άρθρα τους και περιεχόμενο “υπό του μηδενός” προσπαθούν να προσελκύσουν άτομα στη δική τους θρησκεία, τον αθεϊσμό. Παρουσιάζοντας συνεχώς ψεύτικα στοιχεία που προφανώς ... οι ίδιοι σκέφτηκαν, στοιχεία που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα αλλά όμως ικανοποιούν τη φαντασία τους, ρίχνουν τη λάσπη τους προσπαθώντας να καλύψουν την αληθινή μας πίστη. Μα είναι δυνατόν όμως να καλυφθεί η Ορθοδοξία με τέτοιες φτωχές επινοήσεις;

Φυσικά και όχι!

Έτσι για μια ακόμα φορά και το “Ροΐδη Εμμονές” θα παραμείνει στις ίδιες παιδιαρίστικες τακτικές. Για μια ακόμα φορά θα προτιμήσει το ψέμα και την υποκρισία για να μεταδώσει τα μηνύματα του.

Σε κάθε τους άρθρο υπάρχουν και οι διάφοροι “ψεύτικοι σχολιαστές” που θα συμφωνήσουν ή και θα χειροκροτήσουν το συγγραφέα! ΌXI δεν αρκούνται στην διάδοση διαστρεβλωμένων ειδήσεων, θέλουν και τους “ψεύτικους σχολιαστές” για να φανεί πως … δεν είναι μόνοι τους.
Πως υπάρχουν άτομα που τους υποστηρίζουν …



Χαρακτηριστικό “ψεύτικο – ανύπαρκτο πρόσωπο” αποτελεί ο «Γοδεφρείδος δε Μπουιγιόν» ο οποίος φυσικά δεν είναι άλλος από τον ίδιο το συγγραφέα! Πάντα θα βρεθεί για να πει την καλή του κουβέντα. Για να δεχτεί όλα τα γραφόμενα και να ενθουσιαστεί ίσως με το περιεχόμενο του άρθρου. Πραγματικά είναι αστεία όλα αυτά. Ακόμα πιο αστείο όμως είναι ότι του δίνουν και ψεύτικη διεύθυνση με σκοπό να μπερδέψουν τον ανυποψίαστο αναγνώστη. Συνήθως αυτή θα είναι η σελίδα “Απόψεις για τη Μονή Βατοπαιδίου (και όχι μόνο)”.

Πριν από λίγες μέρες παρουσιάσαμε από αυτό το χώρο (βλ. παρακάτω link) αυτήν τη … νοοτροπία του κ. Ροίδη και των φίλων του, αλλά δεν περιμέναμε να εξακολουθήσει να εφαρμόζει την ίδια αποτυχημένη τακτική σχεδόν σε καθημερινή βάση.



4 σχόλια:

ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ είπε...

Ειναι λογικο ενας επαγγελματιας μπλογκερ να κανει ολα οσα λετε και να βαζει και αχυρανθρωπους για να σχολιαζουν και να αλλαζει το προφιλ του και να κανει διαλογο με τον εαυτο του για να τονωσει την επιχειρηματολογια του. Τη ρητορικη δεινοτητα και τη γνωση των ελληνικων του πουλα το πλασμα που λεγεται Ροιδης
Ομως στην παγιδουλα του εχουνε πιαστει και αφελης και φιλοι δικοι μου τους οποίους ειδα κι επαθα να κανω να δουνε Μεταξυ αλλων και φιλος μου καλλιτεχνης που τωρα αρχισε να καταλαβαινει τι παιχνιαδια παιζονται στο διαδικτυο. Κι εγω παθος ειμαι και φυσικα μαθος . Ομως θα παρακαλουσα να μην ασχολουμαστε πλεον με σκουπιδα. Μεσα στο διαδικτυο εχουμε τετοια μπολικα. Ενα εξ αυτων καινουργιο φρουτο ειναι και το κινημα Zeitgaist Ο Ροιδης ο γραφικος ο καημενος ειναι τιποτα μπροστα σε τετοια κινηματα Ενα πιονακι των πλουσιων εργοδοτων του ειναι με το μαυρο καπελακι σχεδον στραιμελ Ανθρωπος που δεν δειχνει τα ματια του εχει σκοτεινη ψυχη.

Ορθόδοξος είπε...

Η αλήθεια αγαπητέ μου είναι ότι προτιμώ να ασχολούμαι με τα όμορφα θέματα της πίστης μας αλλά καμιά φορά από σχόλια που λαμβάνω βλέπω ότι και αυτά ωφελούν.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφοί σήμερον το μπλογκ του Ροιδη και του δήθεν λασκαράτου που είναι το ίδιο πρόσωπον την πάτησε. Δυο δικοί του ο συγγραφεύς Σαραντάκος και ο Οικολόγος Πάνος τον μέφθηκαν διότι το παρακανε κατά του Φώτη Κόντογλου και κατά του Σεβ. Άνθιμου με τον κύριο Μπουτάρι.
Νμίζουν πως επειδή τους επισκέπτονται πολλοί μπαίνουν από συμφωνία μαζί τους. Όχι και εγώ τους διαβάζω μόνο από περιέργεια να δω μέχρι που θα το πάνε.
Ο Θεός τους ανέχεται αλλά θα αποδώσει εκάστω κατά τα έργα του.

Theoprovlitos είπε...

Για το ποιος ειναι ο Ροιδης γνωριζω κατα 90%. Αλλα το περιβαλλον του ειναι σιγουρο. Οποιος μπορει να διαβασει αναμεσα στις γραμμες θα καταλαβει και από τον τιτλο της αναρτησης

http://theoprovlitos.blogspot.com/2011/02/bullshit-emmones.html

Τελευταίες δημοσιεύσεις






http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/