Τίμια λείψανα, Εικόνες και Σταυροί στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! *** Επιστήμη και Θεός *** Η Aθεΐα ενάντια στην Eπιστήμη *** Η Θρησκεία του Αθεϊσμού *** Είμαι Άθεος πειράζει; *** Τα στάδια του Αθεϊσμού *** Η προέλευση των άθεων *** Μια σύγχρονη άποψη για την ψυχολογία του άθεου; *** Ο Έλληνας άθεος ροκάς, που έγινε ιεραπόστολος στην Αφρική *** Ελληνικό Αθεϊστικό blogroll *** Η μεταστροφή ενός διάσημου αθέου *** Αθεϊσμός: ασέβεια ή εγωϊσμός; *** Διάγνωση του φαινομένου της σύγχρονης αθεΐας *** Το τέλος ενός άθεου *** Απάντηση στο ότι δεν υπάρχει Θεός *** Επιστήμη και θρησκεία *** Η ευγνωμοσύνη μας προς τους άθεους *** Πώς δικαιολογούνται τα εγκλήματα τού Αθεϊσμού κατά τον Ντόκινς *** Παράλογος ζήλος αθεϊστών *** Αθεϊσμός και Αντιχριστιανισμός *** Θαύματα σε άλλες θρησκείες *** Εισαγωγή στην "ψυχολογία του Αθεϊσμού" *** Ορθόδοξη πίστη και Φυσικές επιστήμες *** Επιστημονικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το Χριστιανισμό *** Υλισμός *** Αντιχριστιανική λογική *** Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία της απιστίας *** Η υπερηφάνεια μητέρα της αθεΐας *** Η συγγραφική ασυνέπεια των άθεων Εξελικτών *** Η επιστήμη μπροστά στη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού *** Τέλειος Θεός με ατελή κόσμο; *** Η Αυταπάτη του Dawkins *** Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση
“Η σιγή σε θέματα πίστεως είναι τρίτο είδος αθεΐας μετά από την άρνηση του Θεού και την απόρριψη του Ιησού Χριστού”
Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς


Αγαπητοί μου φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό blog που έχει ως κύριο σκοπό του να φανερώσει το αληθινό πρόσωπο του αθεϊσμού και όχι αυτό που – πολλές φορές δυστυχώς εν αγνοία τους – ορισμένοι άπιστοι μέσα στην ιστορία αλλά και σήμερα, προσπαθούν με φανατισμό να προωθήσουν.

Ενημερωθείτε στις σελίδες μας για τα αίτια που την προκαλούν, τις τακτικές, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα που επιφέρει στον άνθρωπο κ.ά.

Προφυλαχτείτε σωστά με αγάπη, ευγένεια, ταπείνωση αλλά και ορθόδοξο ζήλο από πλανεμένες ξενόφερτες θεωρίες που σκοπό έχουν να κλονίσουν την πίστη μας αλλά κυρίως όσων ανθρώπων δεν γνωρίζουν, στον Ένα και Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να παρασύρουν τον άνθρωπο στην απώλεια. Προφυλαχτείτε από τις δήθεν μη κερδοσκοπικές αθεϊστικές - αιρετικές οργανώσεις που δρουν ανά τον κόσμο και από ανθρώπους που “ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων ἔσωθεν δὲ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες” με την συνεχή μελέτη της πίστης μας και την αληθινή – γνήσια εν Χριστώ ζωή.

Ο καλός Θεός να βοηθά συνεχώς την Ελλάδα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλο τον κόσμο Του

  • ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

  • Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • "ΑΘΕΪΑ" ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ

  • Η ΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

  • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  • ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

  • Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΘΕΟΥ

  • Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Παράρτημα του Σύριζα η ένωση άθεων;


Φαίνεται πως οι παγίδες - αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν καθημερινά τα διάφορα μέλη της ένωσης άθεων καθώς και ορισμένοι υποστηρικτές της, δεν έχουν τέλος. Μέσα από το διάλογο πολλές φορές φανερώνεται η πραγματική ταυτότητα των συνομιλητών και των στόχων που έχουν θέσει. Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν για μια ακόμα φορά.
 


Συγκεκριμένα, ενώ στο καταστατικό της ένωσης υποστηρίζετε ότι η ένωση δεν υιοθετεί οποιαδήποτε πολιτική και κομματική ιδεολογία, κάποιοι υποστηρικτές της έχουν διαφορετική άποψη και τολμούν να την εκφράσουν δημόσια ακόμα και μέσα στο forum.atheia. Ο παρακάτω αναφερόμενος σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε κύριο μέλος της ένωσης στα ΝΕΑ, δηλώνει:



Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για κομματική γραμμή στην ένωση άθεων. Κατά καιρούς διάφορα άτομα έχουν καταγγείλει τέτοιου είδους φαινόμενα. Ακόμα και ένας από τους "Γενικούς συντονιστές" του forum θεωρεί πως η ένωση άθεων είναι βασισμένη σε σαθρά θεμέλια. Θεωρώ λογικά ότι αυτός γνωρίζει πολλά περισσότερα από εμένα και κάθε άλλο άτομο που είναι μακριά από την διοίκηση της. 







Άραγε και ο χρήστης που αποκάλυψε δημόσια πως η ένωση άθεων είναι ένα παράρτημα του Σύριζα, θα διαγραφεί και αυτός από το forum με την δικαιολογία ότι έχει σχέση με το ιστολόγιο μας;

Θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική που ακολουθήθηκε και σε άλλα άτομα και εάν όχι τι δικαιολογίες θα βρουν τα μέλη της ένωσης να δικαιολογήσουν και πάλι τα αδικαιολόγητα;


*  *  * 
Λόγω του ότι σε μια συζήτηση που έγινε με κάποιους άθεους, υποστηρίχθηκε από αυτούς πως έχει γίνει εσκεμμένη διαστρέβλωση του ενός από τα παραπάνω σχόλια, πράγμα το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής:

Το παραπάνω σχόλιο (Ευθύμης) αποσπάσθηκε από την παρακάτω συζήτηση, όπου ένας διαχειριστής του forum.atheia, κατηγορούσε άλλα εγγεγραμμένα μέλη του forum για τη στάση τους μέσα σε αυτό, θεωρώντας ότι κάνουν έτσι κακό στην ένωση άθεων.Αφορμή ήταν η δημοσίευση: Ένωση άθεων: Διψά για χρήμα και εξουσία;


  Δεδομένου λοιπόν της σειράς των σχολίων καθώς και του τρόπου που έχουν γραφτεί, θεωρώ λογικό το να καταλάβει οποιοσδήποτε  αντικρίζοντας αυτά ότι ο “Γενικός συντονιστής” (Ευθύμης) αναφέρεται με το σχόλιο αυτό (Η ένωση είναι έτσι και αλλιώς …) στην κατάσταση που επικρατεί γενικά στο χώρο τους και με το παρακάτω (δεύτερη γραμμή) σχολιάζει το πιο πάνω σχόλιο του διαχειριστή προς συγκεκριμένα μέλη του forum και φυσικά γενικά τις δημοσιεύσεις στο δικό μας ιστολόγιο.

Κλικ για μεγέθυνση

Θεωρώντας λοιπόν ότι η προσωπική άποψη του “Γενικού συντονιστή” (Ευθύμης)δεύτερη γραμμή σχολίου – για το δικό μας χώρο, ΔΕΝ αφορά την δημοσίευση  και γενικά τον κόσμο καθώς και το ότι προσβάλει για μια ακόμα φορά δημόσια το ιστολόγιο μας όπως συνηθίζει να κάνει και αυτός με βαρύτατους υβριστικούς χαρακτηρισμούς μέσα από το forum, αποσπάσθηκε από αυτό. Δεν έγινε με κανένα δόλιο σκοπό όπως νομίζουν κάποιοι και σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ έχει σκοπό να διαστρεβλώσει καταστάσεις και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, σαν απόδειξη όσων θεωρούμε, γίνετε και αυτή η μικρή παρατήρηση. Φυσικά κάθε ένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
 
 *  *  *


Σχετικές αναρτήσεις:

Τελευταίες δημοσιεύσεις






http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/